۱۳۸۷ فروردین ۱۷, شنبه

با شکر یا بی شکر؟

به نظرتان ایده‌ی خورش فسنجان اولین بار چه طوری به فکر کسی رسیده؟
داشتم گردوی خورش را تفت می‌دادم که به نظرم رسید این خورش خیلی با اغلب خورش‌های معمول ایرانی فرق دارد. بیش‌تر خورش‌ها ترکیبی از گوشت و سبزی‌های مختلف و حبوبات هستند. کنار آن مواد اصلی، چاشنی و سس و چیزهایی شبیه آن هم هست. تقریبا می‌شود گفت فسنجان فقط گوشت و چاشنی و سس است. انگار آش‌پز اولیه دست و دل بازتر بوده.

۵ نظر:

ناشناس گفت...

بله. روشنفکران حتا به خورش هم نگاه فلسفی-اجتماعی دارن

N گفت...

دوست عزیز احتمالاً آن آشپز خوب که البته بنده فسنجانش را اصلاً نمی پسندم در زندگی اش دچار یکنواختی شده بوده و شوهرش پرشهای ریز ریز بیجایی می کرده و رمال محله شان با هم فکری مادر خانم توصیه می کنند در زندگی تغییری حاصل کند و خب به طور حتم شما باقی ماجرا را می دانی!

ناشناس گفت...

خب خورش فسنجان که از اول خورش فسنجان نبوده. اولش یک تک‌یاخته بوده. بعد بر اثر انتخاب طبیعی شده اینی که الان می‌بینید

مریم اینا گفت...

بی شکر!

مزه ی ترش و شیرین بی نظیر فسنجون مدیون رب اناره، با شکر خراب اش نکن

با معذرت از بی ربطی کامنت(که البته جوابی است به عنوان این پست)

ناشناس گفت...

hatman y jaa'ee ekhteraa shodeh keh ham anaar faraavoon boodeh va ham gerdooo.