دوباره سر و کلهی پیالههای ترشی رنگارنگ و خوشعطر و بو پیدا شده.
پ.ن: آبگوجهای، اسم این ترشی است و تا جایی که من میدانم مشهدی است. البته مشهدیها صداش میکنند «آب گورجهای»! گمانم سرکه ندارد؛ درست نمیدانم. کسی میداند؟
ma behesh mygoftym salad zemestoony (garche az khanevadeye shoory ha behesab myad!!). serke nadare ama meghdare faravany sir dare!! havas kardam, bad form!!
من هم مشهدی هستم و به چیز خوشمزه می گم سالاد زمستونی. اون آّب گورجه هم که فرمودید برمیگردد به افراد قدیمی و احتمالا بی سواد )منظورم صرفا سواد خواندن و نوشتن نیستت) که کلا گوجه رو گورجه تلفظ می کنند.
۶ نظر:
خشمزه هستش فكر كنم
بله، جاي شما خالي ما تناول كردهايم. سركه ندارد و خيلي هم خوشمزهتر است و هم با مزاج آدمهاي فشارپاييني مث من سازگارتر
درست است
در اين ترشي خوشمزه كه اصطلاحا به سالاد زمستوني يا همان آبگوجه اي معروف است بجاي استفاده از سركه از آب گوجه فرنگي استفاده مي شود
جدی اسمش اینه؟ ما به یه چنین چیزی "شور" یا "شوری" می گفتیم. اصولا هم بیشتر شور بود تا ترش. شور و تند...
ma behesh mygoftym salad zemestoony (garche az khanevadeye shoory ha behesab myad!!). serke nadare ama meghdare faravany sir dare!! havas kardam, bad form!!
من هم مشهدی هستم و به چیز خوشمزه می گم سالاد زمستونی.
اون آّب گورجه هم که فرمودید برمیگردد به افراد قدیمی و احتمالا بی سواد )منظورم صرفا سواد خواندن و نوشتن نیستت) که کلا گوجه رو گورجه تلفظ می کنند.
ارسال یک نظر