بوی سرخ کردن قارچ مثل بوی سیخ کشیدن جگر است. نه؟
عدسی با قارچ خوشمزه میشود. این دفعه که عدسی درست میکردید امتحان کنید.
پ.ن: معلوم شد که من داشتم عدسی با قارچ درست میکردم؟
عدسی با قارچ را من قبلا امتحان کرده ام خیلی خوبه-راستش تقریبا توی هرچیزی قارچ می ریزمراستی عدسی را با یک چیز دیگر هم امتحان کن شاید خوشت آمد: شلغم. من که خیلی خوشم آمد
سلام؛ يعني براي عدسي قارچ را سرخ ميكنيد؟
این هندی ها توی انواع عدس جات(!)سبزی جات هم می ریزن. مثلا توی همین عدس قهوه ای های ما یه کم سیب زمینی می ریزن. یا توی اون دال نارنجی ها گلم کلم هم می ریزن. البته ادویه شون خیلی از مال ما بیشتره. حال عدسی را ببرید . با قارچ یا بی قارچ
ارسال یک نظر
۳ نظر:
عدسی با قارچ را من قبلا امتحان کرده ام خیلی خوبه-راستش تقریبا توی هرچیزی قارچ می ریزم
راستی عدسی را با یک چیز دیگر هم امتحان کن شاید خوشت آمد: شلغم. من که خیلی خوشم آمد
سلام؛ يعني براي عدسي قارچ را سرخ ميكنيد؟
این هندی ها توی انواع عدس جات(!)سبزی جات هم می ریزن. مثلا توی همین عدس قهوه ای های ما یه کم سیب زمینی می ریزن. یا توی اون دال نارنجی ها گلم کلم هم می ریزن. البته ادویه شون خیلی از مال ما بیشتره. حال عدسی را ببرید . با قارچ یا بی قارچ
ارسال یک نظر