همین الان از بیرون آمدهایم و تندتند استامبولی سر هم کردم که بخوریم. هر چیزی هم که در یخچال پیدا شد ریختهام توش. یادم آمد مشهدیها به لوبیاپلو (لوبیاسبز و گوشت و رب با برنج و احیانا مخلفات دیگر) میگویند استامبولی. اگر هم لوبیاسبز نداشته باشند و بی آن درستش کنند، عذرخواهی میکنند که لوبیا نبود و استامبولیشان بدون لوبیا است. به غذایی که با لوبیاچیتی درست میکنند، میگویند لوبیاپلو. و به نظرشان میآید چیزی که دیگران بهش میگویند استامبولی، دمی گوجهفرنگی است که البته غذای وقتهای ناچاری است.
این را با مشهدیهای مختلفی چک کردهام و همه سر این ماجرا همنظر بودهاند.
این را با مشهدیهای مختلفی چک کردهام و همه سر این ماجرا همنظر بودهاند.
۳ نظر:
همسر محترم ما هم که از استان گیلانند! به لوبیا پلو میگه استامبولی.
ولی ما به برنج و سیب زمینی و گوجه فرنگی و همراه پیاز داغ می گوییم استامبولی! به لوبیا و گوشت و رب و پیاز داغ و پلو هم می گوییم لوبیا پلو! یک پلو هم داریم که لوبیای چشم بلبلی می ریزیم توش! اسم ندارد.
حالا بگذریم. مهم این است که شکم را سیر می کند! چه کار داری به اسمش!
موافقم و گشنه!
ارسال یک نظر