شما سیبزمینی را بعد از پوست گرفتن میشویید یا اول میشویید و بعد پوست میکنید؟
۴ نظر:
ناشناس
گفت...
هر دو تاش! چون اولش اگه پوستش کثیف باشه بعد کارد کثیف میره تو خود سیبزمینی! بعد از پوست کندن هم میشورم چون از اون حالت خیلی نشاستهای و چسبندهاش خوشم نمیآد!
اول آبی رویشان می گیرم که گل و لای اش از بین برود. بعد از پوست کندن هم دوباره آبی رویشان می گیرم، سرسری! - پی نوشت: 5سال پیش در مغازه ای داشتم سیب زمینی های ریز را از توی گونی جدا می کردم، یک موش اومد توی دست ام! حال ام را می توانید تصور کنید، نه؟
۴ نظر:
هر دو تاش! چون اولش اگه پوستش کثیف باشه بعد کارد کثیف میره تو خود سیبزمینی! بعد از پوست کندن هم میشورم چون از اون حالت خیلی نشاستهای و چسبندهاش خوشم نمیآد!
man ham har dotash!
هر سه! بعد از خرد کردن هم می شورم وگرنه موقع سرخ کردن خوشگل در نمی یاد.
اول آبی رویشان می گیرم که گل و لای اش از بین برود. بعد از پوست کندن هم دوباره آبی رویشان می گیرم، سرسری!
-
پی نوشت: 5سال پیش در مغازه ای داشتم سیب زمینی های ریز را از توی گونی جدا می کردم، یک موش اومد توی دست ام!
حال ام را می توانید تصور کنید، نه؟
ارسال یک نظر